Augusztusban jön ki a We Happy Few

Ismét egy disztópikus világba csöppen a játékos, nem is akármilyenben: egy hallucinogén droggal tartják a világ lakóit tudatlanságban azzal kapcsolatban, hogy mi is a valós helyzetük. Ez A We Happy Few.
A történet az 1960-as években játszódik, egy képzelt valóságban, egy diktatórikus államban, melynek a Wellington Wells fantázianevet adták a készítők. A játék csak augusztus 10-én jön ki, így a történetről annyit lehet tudni, hogy 3 főbb karakter lesz, az ő bőrükbe bújva ismerhetjük meg Wellington Wells rémesen boldog világát. A lakók ugyanis egytől-egyig egy maszkot viselnek, mely bohócszerűen vidám képet varázsol rájuk. Az emberek boldogsága és kedvessége persze csak addig tart, amíg nem kapnak felsőbb utasítást arra, hogy egy nem-boldog embert megtámadjanak.

Az egész dolog mögött egy doktor áll, aki a “Joy” tablettákat készíti. A lakosok önként veszik be ezeket. A három lázadó főszereplő: Arthur Hastings, Sally Boyle, és Ollie Starkey. Mindegyikük valamilyen más okból dönt úgy, hogy felhagy a Boldogság Doktor csodaszerének szedésével, és ezzel mindannyian rájönnek, hogy az őket körülvevő világ hazug. Faladatuk nem csak a szökés, hanem a felderítés is: rá akarnak jönni, hogy mi a város igazi története.

A We Happy Few már előrendelhető!

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.