A leggagyibb Call of Duty?

Amikor valami jót tönkretesznek… megkérdeztem az öcsémet, hogy mi a véleménye a Call of Duty Infinite Warfare-ról, és azt mondta, hogy utálta. Az a helyzet, hogy a Call of Duty legjobb részei azok voltak, melyek valós történelmi eseményeket dolgoztak fel. Azonban sajnos mint minden jól menő széria esetében, itt is problémába ütköztek az alkotók, mikor már a sokadik résznél tartottak: kifogytak a témából. 

A Call of Duty-ban sokan azt szerették, hogy valós történelmi eseményeket dolgozott fel. Most azonban sokak szerint rossz irányba mentek el, amikor egy képzelt, jövőbeli, űrben játszódó történetet álmodtak meg a készítők.

A Marslakók támadása és három játékopció áll a játékosok rendelkezésére.

Alapvetően nem is lenne olyan nagy gond ezzel a játékkal, csakhogy ezzel elveszti az eredeti Call of Duty a hangulatát.

“A Call of Duty egy nagyon jó játéksorozat volt. Az első részek, és a Modern Warfare is oké volt. Nem volt túl modern, nem volt túlzásba víve. De az Infinite Warfare futurisztikussága, a gépiesítés már sok volt. Nem azért, mert ez más játékban nem lenne gáz, sőt, még szeretné is az ember. Ez azért volt rossz, mert a Call of Duty-ban volt ilyen. Nem csak én érzem így, hanem sokan mások is.”

 

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.