Vásárolja meg a világ legjobb sminktermékeit itthon!

A Best MakeUp Store egy hazai vállalkozás, melynek elsődleges célja azon probléma orvoslása, mely sok éven keresztül érintette itthon a sminkek szerelmeseit, illetve a profi sminkeseket: a legjobb sminktermékek hazai beszerzésére nem igen volt lehetőség korábban.

Sajnos az ELLIS FAAS, DERMACOL, KARAJA stb termékek nem voltak kaphatóak hazánkban, kizárólag külföldről lehetett beszerezni őket a hivatalos honlapokról, ennek azonban számos hátránya volt: többek között például az, hogy egy sminktermékről nehezen lehet eldönteni, hogy valóban tetszik -e a színe, hogy valóban pigmentált -e, hogy valóban tartos -e stb. Többnyire egy gyakorlott vásárló nem veszi meg azonnal a sminkterméket, ha van lehetősége tesztelni azokat a drogériában. A másik probléma, hogy a hosszas szállítás során egy szeméhélypúder, egy paletta könnyen eltörhet, megsérülhet. Senki sem szeretne egy hibás terméket készhez kapni, ha már olyan sokat fizetett érte, mint amennyit ezekért a termékekért elkérnek.

A legtöbb esetben nincs is kinek reklamálni, nem tudjuk visszaküldeni a terméket, csak hosszas procedúra, ráfizetés során.

Azonban a Best MakeUp Store-ral ez megváltozik. Segítségünkkel Ön nem csak kipróbálhatja ezeket a termékeket belvárosi üzletünkben, hanem egyszerűen, hazai szállítással meg is rendelheti őket.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.