Vásároljon Outlet termékeket kedvező áron!

A DepoStore háztartási gépek és egyéb elektronikai eszközök forgalmazásával foglalkozó szaküzlet, ahol kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, melyeknek kiválóságáról személyesen is meggyőződtünk: azaz személyesen kipróbáltuk őket, és úgy találtuk, hogy valóban megállják a helyüket a legjobb háztartási eszközök közt, és hogy többet tudnak nyújtani, mint amit az elődeik biztosítottak.

Célunk tehát, hogy kizárólag olyan gépekkel foglalkozzunk, melyekről személyes tapasztalattal rendelkezünk, és melyeket magunk is használunk, vagy használnánk otthon.

Cégünk ugyan ezzel az alapossággal vizsgálja meg az outlet kínálatunkba felvett eszközöket. Ezek a gépek szépséghibás termékek, melyek csak azért nem kerülhettek a boltok polcaira, mert megsérült a csomagolásuk, esetleg a tárolás során a gép fala kissé megütődött. Átnéztük ezeket a gépeket, és kiválóan működnek. Kizárólag az alapos vizsgálat után döntöttünk úgy, hogy felvesszük őket kínálatunkba. Egy éves garanciával árusítjuk ezeket az eszközöket.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.