Videojátékok árösszehasonlítása!

Szenvedélyes videojáték vásárlóként hatalmas megkönnyebbülés volt számomra, amikor rátaláltam az Árcédula.hu árösszehasonlító honlapra. Ezen az oldalon lehetősége nyílik a vásárlóknak arra, hogy megtalálják a legjobb akciókat, és a legkedvezőbb szállítási ajánlatokat. 

Az oldal lényege, hogy a velük szerződésben álló különböző forgalmazók egyező ajánlatait egymás mellett jelenítik meg: azaz ha mondjuk be szeretnék szerezni egy Assassin’s Creed videojátékot, akkor kidob 3-4 különböző webshopot, ahol nyilván különböző feltételekkel lehet megvásárolni a játékot. Így egyszerűen, mindössze egy felület felkeresésével tudom eldönteni, hogy melyik webshopból szeretném megvásárolni az adott játékot, a nekem leginkább kedvező feltételek szerint. A honlap használata tehát megspórolt számomra egy fél órát, hiszen nem kellett különféle webshopokba ellátogatnom, nem kellett több helyen keresnem.

Bár a videojátékok terén nem szokott túl nagy árbeli eltérés lenni, de más eszközök esetében: dekorációk, konyhai eszközök, szerszámok, elektronikai eszközök esetében azért jóval nagyobb ár és szállítási különbségre számíthat az ember. Ilyenkor sokkal egyszerűbb, ha egy felületen keresünk, és nem kell órákat bolyongani egy bevásárlóközpontban, vagy a neten válogatni a kismillió ajánlat közül.

Az Árcédula.hu-ban ennél fogva számos lehetőség van, melyet sokan előnyükre tudnának kovácsolni. Ráadásul nem csak a vásárlóknak, hanem az eladóknak is előnye származik ebből: az Árcédula ugyanis grafikonos kimutatást készít számukra a kattintások alapján, és nyomon követhetik a konkurencia ajánlatait, ezáltal lépést tudnak tartani velük.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.