Béreljen luxus tárhelyet a tárhely.eu -tól!

A Tárhely.eu luxus tárhelyek bérbeadásával foglalkozik: nálunk a terhelyek banki védeli rendszerrel biztosított szerverteremben foglalnak helyet. Na de mikor is van szüksége ilyen tárhelyre?

A tárhely bérlésre a következő alkalmakkor lehet szüksége: nagy területet foglaló szoftverének keres helyet, és azt szeretné, hogy mindig zökkenőmentesen elérhető legyen az Ön, és kolégái, beosztottjai számára, blogot szeretne indítani, esetleg nagyforgalmú webshopjának működtetésével vannak problémái. Rendelkezik egy nagy kapacitású szerverrel, de üzemeltetése és karbantartása problémás az Ön számára, vagy időhiány miatt, vagy hozzáértés hiányából fakadóan.

Nálunk minden esetre talál alternatívát: a Tárhely.eu lehetőségei közt szerepel a sima tárhely bérlés szolgáltatás, melynek keretein belül egy szervert az Ön rendelkezésére bízunk, feltelepítheti rá a szoftverét, mi pedig minden erőforrást biztosítunk, ahogy a karbantartásról is gondoskodunk. Ha csak egy blogot szeretne, nincsen szüksége túl nagy tárhelyre: ilyenkor a VPS szerver szolgáltatásunkat szoktuk ajánlani, melynek lényege, hogy egy nagy szerveren, egyszerre több szoftvert futtatunk. Önnek kizárólag annyi hely után kell fizetni, amennyit az Ön szoftvere elfoglal.  A szerver hoszting szolgáltatásunk pedig az, amikor Ön rendelkezik egy szerverrel, de nem tudja azt megfelelően karban tartani. Mi helyet biztosítunk számára a szerver termünkben, és vállaljuk a kezelésével kapcsolatos költségeket.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.