A Grand Theft Auto V., a botrányos játék.

A Grand Theft Auto V. egy olyan játéksorozat, melyben meglepően durva gyilkosságok és erőszakos jelenetek vannak, emellett a játékkészítők az erotika ábrázolásától, az erőszaktól, fegyverektől és más durvaságoktól sem mentesítették a játékot, ezáltal kizárólag a 18 éven felüli korosztály számára ajánlott.

A játékban 3 fő karakterrel kell felváltva játszani: Michaellel, a nyugalmazott bankrablóval, aki kvázi békében él, de most már ő sem tud nyugton megülni, és így két másik bűnözővel szövetkezik, Trevorral, a forrófejű pszichopatával, aki sötét ügyletekben vesz részt, és vidéken húzza meg magát, illetve a fiatal fekete Franklinnel, aki korábban, a játék elején csak kisstílű bűncselekményekben vesz részt, illetve nagy autóvezetői tapasztalatokkal rendelkezik, bár gondolhatjuk, hogy a járművekhez, amiken tanult nem autóbérlés, autó kölcsönzés révén jutott hozzá.

A három bűnöző végül komoly tervet sző, a gazdagságért. A játékos számára számos lehetőség nyílik meg abban a pillanatban, hogy ezek hárman szövetséget kötnek. A játék a kitalált, és hatalmas Los Santos állambeli San Andreasban játszódik, ahol a játékosoknak jóformán minden meg van engedve a küldetés teljesítésén kívül is. A küldetés során számos végkimenetel közt válogathatnak, akár ki is nyírhatják szövetségeseiket. Azon kívül pedig más feladatokat is teljesíthetnek, pl vadászhatnak, vérdíjak megszerzésére isl ehetőség nyílik, kikapcsolódhatnak a játékosaikkal, találkozhatnak az ismerősökkel, jógázhatnak, offroad-és jet-ski versenyeken vehetnek részt, a víz alatti világ felfedezésére is lehetőség nyílik, sőt még olyan bagatell elfoglaltságoknak is teret enged a játék, mint a kutyával való játék.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.