Rendeljen céges bélyegzőt!

A céges bélyegző ott lapul minden komoly vállalkozó táskájában, illetve ott áll az asztalukon. Ez tipikusan egy olyan eszköz, melyet egyetlen szabályzat sem tesz kötelezővé, azonban megléte annál fontosabb, íratlan szabályok és törvényszerűségek révén. Egyszerűen arról van szó, hogy aki rendelkezik céges bélyegzővel, azt komolyabban veszik, az megbízhatóbbnak és professzionálisabbnak tűnik. 

A céges bélyegző rendelése manapság már 5 perc alatt lebonyolítható, és akár 15 perc múlva már át is vehető a kész, egyedi bélyegző. Ez abból fakad, hogy a céges bélyegzők alkatrészei  készen érkeznek a gyártótól a boltokba. A bélyegző rendelést követően kizárólag a bélyegző párnát, azaz a pecsétet kell személyre szabottan elkészíteni, mely a szöveg, illetve a képi elemek betáplálása után géppel készül. Ezt követően csak fel kell ragasztani a bélyegző szöveglemezét, és be kell helyezni a festékpárnát, választott színben.

A műanyag bélyegzők a legnépszerűbbek manapság, ezek strapabíró, könnyen személyre szabható darabok, melyek millió színben kaphatóak. A fémházas bélyegzők elegánsak, és még tovább bírják, akár évtizedeken keresztül jó szolgálatot tehetnek.

 

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.