Vegyen igénybe székhelyszolgáltatást!

A székhelyszolgáltatás Budapest egy szolgáltatás, melyet a Logosz Cégcsoport ajánl fel a vele szerződésben álló vállalkozóknak, és friss ügyfeleinek, akik épp cégalapítás előtt állnak. A székhelyszolgáltatás ugyanis kényelmi funkciót tölt be, megkönnyíti a vállalkozók életét azáltal, hogy számos adminisztratív munkától mentesülnek.

A székhelyre érkeznek ugyanis a cég hivatalos levelei. Itt köteles a cégtulajdonos, vagy egy általa meghatalmazott személy átvenni a leveleket. Ezen a helyen történik a hivatalos papírok rendszerezése, megválaszolása, tárolása, és bemutatása a NAV-nak.

Ha ez a hely a cégtulajdonos saját otthona, az számos kellemetlenséggel járhat. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire káros lehet, ha a családi életet összemossuk a hivatásunkkal, illetve, hogy mennyire kellemetlen lehet, ha a hivatal ellenőrei épp akkor érkeznek egy váratlan ellenőrzés alkalmából, amikor mi épp ebédelünk a családdal. Ráadásul a levelek átvételének problémája házhoz köt minket. A cégnyilvántartásban nyilvánosan megjelenik a székhelyünk címe, mely megegyezik az állandó tartózkodási helyünkkel. Több szempontból kellemetlen lehet tehát, ha a cégünk otthonra van bejelentve.

A székhelyszolgáltatás ellenben minden fent felsorolt kellemetlenségtől mentesít minket, hiszen a szerződés értelmében a szolgáltató lesz az a megbízott személy, aki a levelek átvételével, kezelésével és tárolásával meg van bízva. Azért is biztosítjuk a székhelyszolgáltatásunkat egy csomagban a cégalapítás szolgáltatással, mert a székhelyet a cég lejelentésének pillanatában ki kell jelölni. Segítségünkkel Önnek egy napig sem kell az otthon-székhely hátrányaitól szenvednie.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.