Videojátékokkal kapcsolatos cégalapításon gondolkodom.

Mivel olyan mennyiségben fogyasztom a videojátékokat,arra gondoltam, hogy egyszerűbb lenne, ha üzletet nyitnék, és videojátékok forgalmazásával, esetleg játéktermek létesítésével foglalkozhatnék. A zökkenőmentes cégalapítás azonban nem olyan egyszerű, mint ahogy én azt gondoltam először.

Múlt héten elmentem a Logosz Cégcsoport egyik budapesti irodájába tanácsot kérni a témában. A cégalapítás csomag a cégnél egy ingyenes tanácsadást is tartalmaz, melynek keretein belül a cég gazdasági, illetve jogi szakembereivel folytathat az érdeklődő egy beszélgetést. Ezalatt elmondhatod, hogy konkrétan mik a terveid, hogy mit szeretnél megvalósítani, hogy milyen keretből gondoltad mindezt kivitelezni, hogy milyen fejlődésre számítasz egy adott időn belül stb. Ők pedig elmondják ennek a gazdasági-, illetve jogi hátterét és következményeit. A szakemberek már számos sikeres és sikertelen cégalapítást végignéztek, így értékes tanáccsal szolgálhatnak azzal kapcsolatban, hogy a terveid megvalósíthatónak látszanak, vagy sem.

Amennyiben tetszenek az eredmények, és úgy látod, hogy megvannak az erőforrásaid ahhoz, hogy megvalósítsd az álmodat, akkor a Cégcsoport segít abban, hogy a számodra legkedvezőbb szolgáltatásukat, csomagjukat kiválasztva lebonyolítsák a cégalapítást, a bejelentést, a cégforma, cégnév, adózási forma kialakítását. A Logosz be is jelenti a céget,  így igazából csak annyi a dolgod, hogy elkezdd a megvalósítást.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.