Cégalapítás előtt forduljon könyvelőhöz!

A minap beszéltem egy kedves ismerősömmel, akinek már régóta álma volt, hogy egy saját kávézót nyisson. Azon kívül azonban, hogy rendkívül lelkes, nem egészen volt tisztában azzal, hogy egy saját üzlet nyitása milyen jogi-, illetve gazdasági megkötések révén lehetséges, azon kívül, hogy az élelmiszeriparban elhelyezkedni mindig plusz terheket jelent.

Azt javasoltam neki, hogy forduljon egy megbízható könyvelőirodához, a Stabil Kontakthoz, akik céges könyveléssel is foglalkoznak, hiszen egy cégalapításon hatalmas összegeket lehet bukni, ha az ember nem körültekintő. Sok esetben egy tapasztalatlan, vállalkozni akaró át sem látja, hogy az ötlete mennyire pénzé tehető. Lehet, hogy az egyedinek gondolt ötlete nem is olyan különleges, és nem lenne költséghatékony.

A Stabil Kontakt gazdasági szakemberekkel dolgozik, akik már számos cégalapítást lemenedzseltek, és akik szoros együttműködésben dolgoznak, stratégiai partnerként a Logosz Cégcsoporttal, akik különféle cégügyekkel kapcsolatos szolgáltatásokat biztosítanak, köztük a cégalapítást is. Azt követően, hogy segítettek a cégalapításban, a Stabil Kontakt könyvelés különféle területein is segíteni tud. Az általuk vállalt szolgáltatások: könyvelés, bárszámfejtés, adótanácsadás, eseti megbízások stb.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.