Tom Clancy-féle videójáték jön a boltokba jövőre!

Tom Clancy egy sikeres amerikai regényíró, akinek különféle műveiből készült már filmfeldolgozás, forgatókönyv, videojáték stb. Clancy neve mára már márkanévvé lett, a könnyebb eladhatóság miatt, nem is csoda, hiszen olyan hírességek játszottak hidegháborús, kémkedős tematikájú regényeiből készült filmjeiben, mint Harrison Ford, Ben Affleck és Willem Dafoe. A legújabb videojáték, mely nevéhez köthető, a Tom Clancy’s The Division 2, mely 2019 márciusában fog kijönni. 

A The Devision 2 az előző részre épül: a himlő járvány sújtotta Amerikában kell rendet raknia a játékosoknak, természetesen nem békés úton. A lőfegyverek mesterévé válhatsz, miközben megpróbálod a széthullani látszó Amerikát egyben tartani. A The Division csapat tagjaként a feladatod az lesz, hogy az új, különleges betegség által megtizedelt ország maradék lakosságát rendre utasítsd. A természet kezdi visszavenni az uralmat az emberek felett, és bár Washingtonban játszódik a történet, a táj mégis kezd egyre jobban elburjánzani. Az első rész végén kissé nyitva maradt, hogy az Ubisoft mit is akart a játékon keresztül közölni: azt, hogy egy olyan járvány, melyre egyikünk sem számít milyen gyorsan tönkre tudja tenni a társadalmunkat, és a jól megszokott életünket, vagy épp a főhősre, Aaron Keenerre, akinek a története ugyancsak lezáratlan marad a történet végén.

A második résznél ha minden igaz az első rész hibáit fogják kijavítani, így jogosan várhatjuk, hogy kiderül, hogy mi volt a koncepció.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.