Új Lego DC játék már a boltokban!

A Lego játékokat imádjuk, mert izgalmasak és édesek, és ráadásul bármilyen korosztály élvezni tudja: pláne, ha már ismeri a bennük szerepeltetett karaktereket a filmekből. Emlékszem, hogy mennyire szerettem a Star Wars lego verzióit, illetve az Indiana Jonest és a Karib tenger kalózait. Most pedig itt van a LEGO DC Super-Villians, amiben Joker, Harley Quinn és Deathstroke oldalán harcolhatsz a még náluk is gonoszabb betolakodók ellen, akik egy másik univerzumból jöttek ide, hogy mindent tönkretegyenek. 

A játék lényege, hogy most a szuper gonoszok arathatják le a hősiesség babérjait, azaz ők győzhetik le az ellenkező univerzumból érkező “szuperhősöket”, akiknek célja, azaz érkezésük oka ismeretlen,. Ki kell deríteni, hogy miért jöttek! Ráadásul nem is csak a már jól ismert gonoszok bőrébe lesz lehetőségünk bebújni, hanem mi is kreálhatunk magunknak egy teljesen új gonosztevőt, aki a csapat tagjaként dolgozhat a jövevények céljának felderítésében.

Megjegyzem, bár ez a játék eltér a korábbi Lego élményeimtől, de annál inkább várom: felveszem az egyedi póló szerzeményemet, melyet külön a különleges játékok felavatásához rendeltem a Pólóügynökség oldaláról, és már kezdődhet is a legújabb kaland!

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.