Hozza szervizbe a készülékét még ma!

Sokat szoktam játszani a telefonomon is, ahogy írtam már korábban is, az Assassins Creed-nek is megjelent egy mobil verziója, melyet ki is próbáltam, amint lehetett. Egy iPhone 6S-em van, mellyel minden szempontból elégedett vagyok, viszont egy idő után olyan problémák adódtak vele, hogy nem lehetett már elviselni: igazából minden a hamar romló akkumulátor miatt történt. Körülbelül másfél év használat után vált szükségszerűvé a csere, melyhez a Kingtel iPhone szerviz szolgáltatását vettem igénybe. 

A Kingtel már tíz éve foglalkozik mobiltelefonok szervizelésével, az évek alatt az iPhone-okra specializálódtunk. Az Apple készülékek nagy népszerűségnek örvendenek világszerte, viszont a legtöbb szolgáltatónál csak egy éves garanciát adnak ezekre a telefonokra, azaz ha egy év után lesz valami probléma a készülékkel, már nem javítják ingyenesen.

Mivel egy iPhone készülék sokba kerül, ezért nem érdemes ahogy valami probléma adódik vele újat venni – sokkal kifizetőbb, ha a már meglévő készüléket javíttatjuk egy megbízható iPhone szerviz boltban.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.