Személyi kölcsönt akartam felvenni, ezért hitel kalkulátort használtam

Személyi kölcsönt akartam felvenni, mert eljött az ideje, hogy lecseréljem a tíz éves autómat. Csakhogy hiányzott pár százezer forint a kiszemelt kocsihoz.

A barátoktól nem tudtam kölcsönkérni, és komolyabb hitelt sem akartam felvenni. Ekkor találtam rá a gyorskölcsön lehetőségére!

A személyi kölcsön törlesztője megfizethető és kiszámítható

Nagyon fontosnak tartottam három szempontot. Egy, hogy alacsony legyen a törlesztő részlet; kettő, hogy legyen kiszámítható az, mennyit is kell visszafizessek; három, hogy csak annyit vegyek fel, amennyire valóban szükségem van.

Ezért a személyi hitel mellett döntöttem, mert a legtöbb banknál teljesülnek az elvárásaim. Igen ám, de melyik pénzintézetet is válasszam?

Az instacash.hu hitel kalkulátora segített választani a bankok közül

Megörültem, amikor a netet böngészve a válaszok után rátaláltam az instacash.hu oldalra és a hitel kalkulátorra! A személyi hitel kalkulátornak hála, pillanatok alatt megtaláltam azt a bankot, amelyiknél érdemes felvennem a személyi kölcsönt.

Már a szemem előtt volt, ahogy átveszem az új autóm kulcsát, beülök a volán mögé és elmegyek Szentendrére a kedvenc cukrászdámba, ahol a barátnőmmel eszünk egy hatalmas tál somlói galuskát… amikor rájöttem, hogy még előbb talán meg is kéne kötnöm a szerződést a bankkal!

Szerencsére az instacash.hu oldalán részletes tájékoztatást kaptam arról, mire figyeljek, milyen iratokat vigyek magammal, mennyi idő, mire a pénzemhez jutok, sőt külön az autóhitelekről is olvashattam egy érdekes írást.

Úgyhogy hála az instacash.hu személyi kölcsön kalkulátorának hamarosan indulok is, hogy végre új autóm legyen!

 

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.