Plakát készítés 2022 kampányaihoz Budapesten

A plakát nyomtatás cseppet sem veszített népszerűségéből. Digitális világunkban elképesztő méreteket öltött az online hirdetés és marketing. De vajon van még létjogosultsága az offline hirdetéseknek? Nem ment ki a divatból a plakát készítés, különösen, mivel jönnek a választások és a kereskedelmi kampányos sem szünetelhetnek, Plakát nyomtatás terén az egyik legrégebbi, plakát nyomda Budapesten a Regiszter Print Csepelen.

Elérés növelése plakát készítés által

Az offline reklámoknak igenis van létjogosultságuk és nagy elérést, ezzel bevételt hozhat cégének. A tömegközlekedésen, vagy a piros lámpánál rengeteg reklámmal szembesülünk naponta, az érdekes hirdetéseket pedig memorizáljuk. Sokan nem is tudnának egy cég létezéséről, ha nem találkoztak volna a városban kitett plakátokkal!

 

A plakát hasznos eszköz egy cég reklámstratégiájában. Az ofszet vagy digitális nyomtatással készült plakátok számos csomópontban, bevásárlóközpontban, tömegközlekedési eszközön és területen, vagy akár kulturális intézményben is elhelyezhetőek. A hatalmas méretű kül- vagy beltéri hirdetéseken mindenképp megakad az emberek szeme, hiszen általában figyelemfelkeltő színekkel, formavilággal és üzenettel kerülnek oda.

 

Plakát nyomtatás nagyobb megrendelés és egyedi plakát méretek esetén is

A Regiszter plakát nyomda Budapesten Csepelen működik, és egész Európába szállít minőségi plakátokat és nyomdatermékeket.. Hatalmas gépparkunknak és több méter hosszúságú nyomdagépeinknek köszönhetően számos méretben és akár nagyobb tételben is történhet a plakát készítés.

 

A plakát méretek A2-től A0, valamint B2 és B1 méretekig terjednek, de egyedi méretek előállítását is vállalja a plakát nyomda Budapest városában. Nyomdaüzemünkben nagy tételben leadott rendeléseket is felveszünk, minden plakát méretet vállalunk a hagyományos papír plakátoktól az óriásplakátokig.

 

Ha szüksége lenne plakát nyomtatásra, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.